Зареждам...
Търси
Още филтри
Направи запитване
Филтри:
Скрий филтри
Условия за ползване
1. Общи условия за резервации
Посочените условия са валидни при резервиране на настаняване чрез ВНС Холидейс. В случай, че са налични промоционални цени е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната оферта.
 
Предлаганите цени на хотелско настаняване са валидни единствено и само в момента на вашето посещение в секцията за „Резервации“, като цената и условията ще бъдат потвърдени от наш оператор и при уточняване на резервацията ще получите резервационна форма с потвърждение на данните и с уникален резервационен номер. При получаване на форма с резервационен номер, Вашата резервация е сигурна и няма да настъпят промени в цените и начина на плащане, определени и описани в резервационната Ви форма. 

Цените подлежат на промяна и се определят от заетостта на конкретния обект. ВНС Холидейс си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.
 
2. Цени
Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на апартамента/ къщата за гости и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в уебсайта включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. BHC Holidays си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, при извънредно възникнали обстоятелства, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Избраната от Вас крайна цена е на помещение на ден, с включен туристически данък и ДДС. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип апартамент/ вила и оферта, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.

Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисионна за туроператори или други лица.
 
3. Условия за плащане и политика за анулации на резервации
Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит посочен в резервационната бланка. Резервацията може да бъде гарантирана и предплатена по банков път. Банковите сметки в BGN и EUR са изписани в потвърждението на резервацията.

Безплатна анулация на резервацията е възможна до 60 дни преди датата на настаняване. След изтичането на този срок първата нощувка се задържа, като компенсация за анулацията. При неявяване по съответна резервация се задържа цялата сума по авансовото предплащане.

4. Политика за защита на личните данни
ВНС Холидейс се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация.

Политиката за защита на личните данни на ВНС Холидейс урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.

Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.

ВНС Холидейс не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация..

 
5. Фирмени данни
 
Име: ВНС Холидейс ООД
ЕИК 205494052
тел. +359 882531871
office@holidaysinbulgaria.bg 
Може ли да ви помогнем?               Свържете се с нас
Въведете вашата електронна поща
  Запиши се
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Изработка на сайт InterSOFT