Зареждам...
Търси
Още филтри
Направи запитване
Филтри:
Скрий филтри
<   Назад
Коронавирус (COVID-19): Информация за наемане на ваканционен апартамент или къща за гости
07 Април 2020
Коронавирус (COVID-19): Информация за наемане на ваканционен апартамент или къща за гости

Coronavirus/Коронавирус (COVID-19): Информация за наемане на ваканционен апартамент или къща за гости за лято 2020

Наели сте къща или апартамент за гости от Holidaysinbulgaria.bg и се чудите как резервацията ви може да бъде повлияна от Коронавируса? Ето последната информация за това какво можете да направите, ако вече сте наели или искате да наемете апартамент/къща за гости или ако имате нужда да промените или анулирате плановете си за пътуване.

За актуална информация за Коронавируса и съвети за пътуване, моля, консултирайте се с уебсайта на вашето правителство или на Световната здравна организация.

Ако вече имате направена резервация за апартамент или къща:

Можете да промените резервацията си по всяко време
 
Ако вече сте направили резервация, можете да промените времето и/или мястото.
Можете да пътувате по-късно – отложете наемането.
Можете да пътувате някъде другаде – изберете друга дестинация предлагана от нас.

Каквото и да решите, можете да промените резервацията си като се свържете с нас на office@holidaysinbulgaria.bg или по телефона.
Няма да платите никакви административни такси за промяната на резервацията си, въпреки че тя може да се отрази на цената за наема в зависимост от избрания имот.

Можете да анулирате резервацията си
Ако анулирате резервация с дати, които попадат във времето на извънредното положение и строгите мерки за пътуване /към настоящия момент в България това е времето до 13-ти май 2020/, то ние ще Ви върнем цялата заплатена като депозит от Вас сума. 

Ако датите на Вашата резервация са извън рамките на извънредното положение и строгите мерки за пътуване /към настоящия момент в България това е времето до 13-ти май 2020/, и въпреки това Вие желаете да анулирате резервацията се, то ние ще Ви върнем заплатения от Вас депозит, като задържим сумата за първата нощувка.  
 
Разбира се, ако сте резервирали апартамент или къща за гости в дестинация, в която вашето правителство препоръчва да се избягва пътуването, или сте в зона, от която не е разрешено излизането, ще получите пълно възстановяване на сумата (включително всякакъв депозит за резервиране, който може да сте платили), ако анулирате по всяко време преди началото на периода за наемане.
Ако сте променили плановете си за пътуване заради Коронавируса, запомнете, че можете да промените времето или мястото за наемане на апартамент/къща за гости безплатно.
 
Обмисляте да резервирате почивка в апартамент/ къща за гости по Българското Черноморие за лято 2020?
За по-голямата част от резервациите в Holidaysinbulgaria.bg можете да анулирате безплатно по всяко време до 14 дни преди началото на периода на наемане. Затова, ако смятате да наемете апартамент или къща за почивка лято 2020, винаги можете да го резервирате сега и да промените или анулирате по-късно.
​Как да превърнем коронавирус дните у дома в приятни мигове Време е да помислите за Вашата лятна почивка на море 2021! Оферти за море - Юни 2021!
Може ли да ви помогнем?               Свържете се с нас
Въведете вашата електронна поща
  Запиши се
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Изработка на сайт InterSOFT