Зареждам...
Търси
Още филтри
Направи запитване
Филтри:
Скрий филтри
<   Назад
​Как да превърнем коронавирус дните у дома в приятни мигове
07 Април 2020
​Как да превърнем коронавирус дните у дома в приятни мигове

Как да превърнем коронавирус дните у дома в приятни мигове

Трябва да останете вкъщи заради извънредното положение? Плануваното Ви пътуване беше отменено заради коронавируса? Ето няколко идеи как да си починете вместо да се изнервяте.

Бързото разпространение на коронавируса наистина може да ни развали доброто настроение, особено ако резервираното пътуване се отмени. Или ако бъдем поставени под карантина. Най-важното в този момент е да запазите самообладание и да гледате ведро на нещата – накарайте ситуацията да работи за Вас!

Пролетта е вече тук – дървета и храсти зеленеят, първите цветя подават красиви пъпки над студената земя. Сега е времето да сложите в ред Вашата градина – независимо дали живеете в къща и имате голям двор или имате малка градина на терасата си. Посъдете зелени треви и ароматни цветя, а защо не и чери доматчета и наблюдавайте как всичко около Вас ще се събуди за живот!

Домашната работа – помните ли как до скоро се вайкахте, че нямате време да изгладите всичкото натрупано пране, как гардероба Ви има нужда от разчистване, но не е сега момента, кога за последно погледнахте какви скрити съкровища има под дивана или на тавана? Е, сега е момента да се отдадете на създаването на ред и уют във Вашия дом.

Любимите филми и книги – помните ли голямата купчина от книги, коиято събира прах на лавицата? А сещате ли се колко си мечтаехте за няколко дни релакс с любимия човек, на удобния диван заредени с пуканки, добро вино и сирене и разбира се любимите Ви филми – направете го сега! Коронавирусът ще отмине, а с това и ценното време което ни беше дарено с любимите ни хора, което имаме сега.

Научете нещо ново – започнете он лайн курс, няма значение дали е за нов чужд език, за програмиране, за бродиране или бог знае какво още. Всяка секунда в която усъвършенстваме себе си ни носи удовлетворение – и не забравяйте, че всяко ново умение ще бъде нашето стъпало напред!

А защо не да научите, кои са най-добрите дестинации за почивка на море в българия, така че да сте напълно подготвени за следващата си ваканция след коронавируса! Holidaysinbulgaria.bg предлага чудесни ваканционни самостоятелни апартаменти и вили за почивка на море, където ще избегнете големите тълпи и ще се чувствате защитени от опасностите в големите хотели и вериги!

Най-хубавото нещо, когато отиваме на почивка, всъщност е да можете да мързелувате, да се успокоите и да не правите нищо – така че резервирайте сега Вашата почивка през Юли и Август 2020 в нашите прекрасни апартаменти и вили и се насладете на морските вълни - Вие го заслужавате!

Автор: holidaysinbulgaria.bg
Коронавирус (COVID-19): Информация за наемане на ваканционен апартамент или къща за гости Време е да помислите за Вашата лятна почивка на море 2021! Оферти за море - Юни 2021!
Може ли да ви помогнем?               Свържете се с нас
Въведете вашата електронна поща
  Запиши се
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Изработка на сайт InterSOFT