Зареждам...
Свети Влас
Почивка на море
Търси
Още филтри
Направи запитване
Филтри:
Скрий филтри
Кабакум (2)

Почивка на море - Свети Влас - малък къс от Pая

Курортният град се намира в полите на най-източната част на Стара планина, точно на брега на морето. Свети Влас заема северната част на несебърския залив и се намира на 10 километра от Несебър, съвсем близо до най-големия български курорт Слънчев бряг и на 38 км от международното летище Бургас. 

Уникалната комбинация от море и планина обуславя изключително благоприятния климат в Свети Влас. Pайонът е част от средиземноморската климатична зона, запазен е от северните ветрове, а броят на слънчевите дни тук е 240-260 годишно. Топлото време с прохладен бриз е типично за лятото и началото на есента.

Въздушните течения между морето и планината създават уникален природен феномен, който пречиства въздуха. Естествения морски бриз в комбинация с кристално чистия въздух създават условия за морско балнеолечение и имат положителен ефект върху болните от бронхиална астма и други белодробни болести. 

Целият бряг на Свети Влас е с южно изложение и представлява естествена Pивиера. Плажовете са широки, чисти, покрити с фин златист пясък. 

Тук има многобройни възможности за почивка и забавления - водни спортове, ветроходство, морски и планински разходки... 
Множество приветливи ресторанти, заведения за бързо хранене и кафенета допринасят за приятната атмосфера на градчето. 
Туристическите услуги отговарят на последните тенденции в туризма и се характеризират с висок професионализъм. Поради близостта си с морето, южната зона на Свети Влас е най-атрактивната част от курорта, запленяваща посетителите със зелените си градини и паркове. Свети Влас е малък къс от Pая, привличащ туристи от всички краища на света. Това място очарова дори и най-взискателните гости. Традиционното българско гостоприемство пленява и е абсолютна гаранция за приятно изживяване. 
ВНС Холидейс предлага луксозни апартаменти за почивка на море в Свети Влас - резервирайте Вашия апартамент сега!


Прочети повече


Прочети повече
Може ли да ви помогнем?               Свържете се с нас
Въведете вашата електронна поща
  Запиши се
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Изработка на сайт InterSOFT