Зареждам...
Търси
Още филтри
Направи запитване
Филтри:
Скрий филтри
град Бяла

Почивка на море в Бяла - информация за града 

Град Бяла е популярно място за почивка на българското Черноморие. Разположен на 60 км южно от Варна и на 70 км северно от град Бургас, плажът в Бяла е един от най-чистите на Черноморието. Комбинацията от морски и планински климат прави Бяла чудесно място за релакс. Градчето е инфраструктурно отлично уредено – с добре асфалтирани пътища, паркове, с поликлиника, банки,...
Прочети повече
град Обзор

Обзор - прекрасно място за почивка на море

Обзор е живописен курорт със свеж планински въздух, топъл морски бриз, красива природа и прекрасни плажове със златист пясък. 

Градът е разположен покрай голям залив, който започва от нос "Свети Атанас" и завършва до нос Емине, където река "Двойница" се влива в морето. Градът е на панорамния път, който свързва южното със северното Черноморие.

Обзор е малък, но интересен град, съхранил...
Прочети повече
град Каварна

Каварна - информация за града и района

Прекрасно място за почивка на море

Каварна се намира на скалист бряг в северната част на българското Черноморие. Каварна се намира на 63 км североизточно от град Варна. Красивото крайбрежие на Каварна се простира на 42 км, а общата площ на плажовете в общината е 74 000 кв. м. На брега на града е създаден просторен изкуствен плаж. Eдин от символите на града е нос Чиракман. 

Прочети повече
град Балчик

Балчик - информация за града

Балчик е добре известна и популярна дестинация за почивка на море.

Балчик е разположен в североизточната част на българското Черноморие, на 40 км от Варна и на 20 км от Каварна. Разположен е на брега на морето, в район с умереноконтинентален климат, средната температура през юли е 22 градуса, а температурата на морската вода през лятото достига до 24 градуса. 

В близост до...
Прочети повече
село Рогачево

Село Рогачево - 7 км от плажовете на Албена и Кранево

На север от Варна има едно село с уникално местоположение – откъм гърба му се намират хълмовете на северните склонове на Франгенското плато, пред него се простират равните плодородни ниви и лозя до самия морския бряг, а встрани от тях се вижда началото на Добруджанското плато. Името на това село е Рогачево, а до 1942-ра година се е наричало Геикчилер, което на турски значи „хора, които се...
Прочети повече
град Варна

Град Варна - Морската столица на България

Варна е третият по големина град в България и най-големият по българското Черноморие, заемащ площ от 205 кв.км. Разположението на града по северното крайбрежие на Черно море, както и богатите природни ресурси, го превръщат в един от най-известните курортни центрове в Европа и най-големия в черноморския регион. Едновременно с това той е пресечна точка на пътя между Средния изток и Западна Европа.

...
Прочети повече
Свети Влас

Почивка на море - Свети Влас - малък къс от Pая

Курортният град се намира в полите на най-източната част на Стара планина, точно на брега на морето. Свети Влас заема северната част на несебърския залив и се намира на 10 километра от Несебър, съвсем близо до най-големия български курорт Слънчев бряг и на 38 км от международното летище Бургас. 

Уникалната комбинация от море и планина обуславя изключително благоприятния климат в Свети...
Прочети повече
Слънчев Бряг

Почивка на море в Слънчев Бряг

Бреговата ивица на Слънчев бряг е дълга 7 км и широка 30 м – на места до 60 м, покрита с фин златист пясък и естествени пясъчни дюни. Средната температура на морската вода е 20-26 градуса, а солеността й е два пъти по-ниска от тази на Средиземно море. В курорта можете да намерите много развлечения и удобства - фитнес зали, сауни, плувни басейни, салони за масажи и красота, медицински услуги, игрални зали. Многобройни...
Прочети повече
Може ли да ви помогнем?               Свържете се с нас
Въведете вашата електронна поща
  Запиши се
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Изработка на сайт InterSOFT